Cứu bố mẹ thoát khỏi biển lửa, cậu con trai 26 tuổi “mất hết tất cả” chỉ vì vẻ bề ngoài xấu xí

Cậu được bố mẹ tha thứ khỏi biển lửa, nhưng sau khi trải qua 26 năm tại trại tù, anh trở thành một người hoàn toàn xa lạ với xã hội và không có tài sản của riêng mình. Từ một người có niềm tin, anh giờ chỉ có thể ở nhà vì sợ sẽ gây hại cho người khác và không biết làm thế nào để hòa nhập trở lại vào cuộc sống xã hội.

Saĕn Kham lớn lên trong gia đình nghèo khó, nhưng anh luôn được cha mẹ dạy dỗ cản thận, tính cách của anh luôn đồng nhất và được yêu quý. Tuy nhiên, cuộc sống của Saĕn Kham thay đổi sau vụ hỏa hoạn cảnh nhưng anh luôn cố gắng giữ vốn tự trị của mình.

Khi được đưa ra ngoài, Saĕn Kham vẫn nhớ khốn khổ khi buổi trải qua biển lửa bao trùm lấy căn nhà của mình, không kịp nghĩ ngôi nhà ấy. Anh đã giúp mọi người thoát khổ, nhưng không thể giúp chính mình.

Sau hai năm, những vết bằn của Saĕn Kham đã lành lại nhưng cơ thể của anh vẫn làn lại, anh trở thành người hoàn toàn xa lạ với xã hội, không có gì cho bản thân. Anh không thể thông côm đũa với người khác và không biết làm thế nào để hòa nhập lại với cuộc sống xã hội.

Điều này khiến Saĕn Kham cảm thấy buồn bã và tự trị của anh đã hoàn toàn thay đổi. Anh đã thay đổi tâm thức của mình và trở thành người khác hoàn toàn, củng như không thể giúp được bản thân mình.

Relative Articles

None found

Related Posts

PHOTO: Shocking Unedited Image Of LSU Gymnast Olivia Dunne Has Everyone Stunned

Olivia Dunne isn’t afraid to post herself online for her millions of fans to see. However, there are not many times that fans have been able to see…

Angel Reese Had An Interesting Reaction To Caitlin Clark Losing Her Second Straight National Championship Game, And It Was All Caught On Camera.

Caitlin Clark failed for the second straight season in the national Title game and Angel Reese appeared to have enjoyed it. Just about all eyes are on the Iowa vs….

Your Post Title

Your post content goes here Relative ArticlesNone found Redirecting to another reading … (10s) Redirect Now Cancel

Caitlin Clark’s Iowa record puts Angel Reese in a bad mood.

As Caitlin Clark inches closer to making history, the anticipation surrounding her inevitable record-breaking moment is palpable. With just eight points away from surpassing Kelsey Plum’s NCAA Division I women’s…

Here Are Nothing But The Most Extravagant Kardashian-Jenner Parties Over The Years!

The Kardashian-Jenner family, synonymous with luxury and opulence, has thrown some of the most extravagant and headline-grabbing parties over the years. From breathtaking birthday bashes to lavish…

True Thompson, Dream Kardashian, And Chicago West Looked Like A Girl Group In Adorable Outfits At Kris Jenner’s House Party.

In a recent gathering at Kris Jenner’s lavish mansion, the spotlight wasn’t just on the Kardashian-Jenner matriarch herself but also on the adorable trio of True Thompson,…